Kongre Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
26 Nisan 2024 | 18:27

Öğrenci Projeleri Kongresi ve Bahar Şenliği’ne sayılı günler kala, Kongreye katılacak öğrencileri bilgilendirmek amacıyla Kongre Düzenleme Kurulu tarafından bir toplantı yapıldı. Ar-Ge Kurum Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Tarık Asar’ın moderatörlüğünü yaptığı toplantıda Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi ve Kongre Düzenleme Kurulu Üyesi  Doç. Dr. Battal Doğan bir sunum gerçekleştirdi. Düzenleme Kurulu Üyeleri AR-GE Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Gonca Çakmak ve Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr.  İrfan Çapan, Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Elçin Özgür Büyükatalay ile Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Adalet Görgülü Aydoğdu'nun da katıldığı toplantı soru cevap bölümü ile sona erdi.

Toplantı videosunu izlemek için tıklayınız.

kongre-1 kongre-1 kongre-1 kongre-1